2017. július 6., csütörtök

Valós valóságshow


A képek színe tükrözi a valóságot...feketén fehéren...


( Ébredés utáni anyafej! )


Bizonyos sokaknak nem egyértelmű, hogy mi ez a nagy nyüzsgés. Próbálom megmutatni az életünk. Mert nem az a valóság ami a televízióban van, mégha sokszor valóságshownak is hívják az egész inkább egy cirkuszra vagy brazil szappanoperára hasonlít.
Olyan nincs amit ott mutatnak...és a sok anyuka aki nézi szerencsétlen szar anyának hiszi magát mert neki nincs ideje minden nap főzni, sütni a kicsikkel, kirándulni, leülni velük játszani, játszótérre menni, edzeni és mindezt a divatnak megfelelő rucikban gyönyörű frizuràban és sminkben.   


( Délután már jobban festek...összeszedett anyafejem! )

Amit leírok vagy megmutatok azok mi vagyunk...én vagyok...próbálom színessé tenni a napjainkat. Lehetetlennek tűnik minden nap 100 %-ot nyújtani a gyerekek, a párom és magam felé. A törekvés ez irányba viszont mindig kicsit előrébb visz, feszegeti a határaimat. Néha valami néha valaki kárára (pl. apucira nem marad elég időm; vagy takarításra). De ezek az esetek estére élesednek ki nálam...rosszul érzem magam tőle és azon a napon már nem tudok változtatni. Így egyre inkább törekszem megvalósítani amit szeretnék de semmi képpen sem a családom rovására...  


( Elmondtam, hogy az utolsó hét következik az oviban és a bölcsiben! )

Olyan jó lenne oda eljutni az írásaimmal, hogy nők ne félelemmel vállaljanak gyereket. Ne azt lássák, hogy ez milyen nehéz...hanem mellette mekkora boldogság. Nem kell sem magunkat sem a párunkat elhanyagolni. Mindent meg lehet oldani csak kell az a bizonyos egyensúly!

( Egy kicsit apával...



...egy kicsit babával! )

Egyensúly az a bizonyos "mérleg" amit 3 gyerek mellett nehéz kiegyensúlyozni. Egyik oldalon mindig nagyobb a súly...legyen ez az oldal a szeretet és odaadás a családod felé, de legyél te is azon az oldalon! Nem lehetsz mindig az utolsó...ha belegondolsz a gyermekednek te vagy az első! 

( Íme a legjobb anyáknapi képünk! )

Magadnak is jár egy kis idő, hogy aztán megadhasd szeretteidnek amire szükségük van...ölelésre...dicséretre...törödésre...aztán apát sem elfelejteni!
A mérleg másik oldala pedig mindig megvár...például a mosatlan edények reggelre még sosem tűntek el maguktól 😉

( Anyafejem ha néhanap kicsipakodok! ) 
( Sanyi szóhasználata! )

Ha kiváncsiak vagytok a küzdelmes mindennapjaimra...itt megtaláltok:

Facebookon: Fehér Henriett 
Instagrammon: @anyafej_momface
Hamarosan a Facebookon új oldalon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése