2017. április 11., kedd

Visszaemlékezés...avagy milyen volt a telünk...


Nem szívesen emlékszem vissza erre az időszakra...ha végigolvastad megérted...de ha jővő télen is ennyit lesznek betegek a gyerekek ismét eltűnök...addig is jöjjenek gondolataim januárról aztán pedig igyekszem gyakrabban jelentkezni.

December-Január-Február

Ennél nehezebb sose legyen nekiállnom írni. Tele van már a fejem ezért muszály...
Szóval van a...hazajöttem a kórházból-itthon vagyok három gyerekkel-karácsony-szülinap-szilveszter-szülinapok...közben pedig "remek" kis betegségek 😩

A szülinapi köszöntések megköszönésének nem tudok nekiállni...mindig közbejön valami (csodás mondat 🙄)!
De nem is szaladnék ennyire előre...ugyanis ha sorrendbe megyek...ott tartok,hogy a kózházból hazajöttünk!
Beszállni a kocsiba legalább olyan nehéz volt,mint kiszállni meg persze a lépcsőn felmenni. Aztán már semmi nem érdekelt csak újra magamhoz ölelhessem itthon a gyerekeket...és lássam az arcuk amikor meglátják a babát az otthonunkban.💙 Sajnos nincs róla se videó se kép...de nem is kell,mert egy életre belémégtek azok a pillanatok.
Hihetetlen volt nekik, egy csoda és csak nézték hozzá sem mertek nyúlni. Aztán a babát betettük az ágyába ők pedig odaülek az ágy mellé és továbbra is csak nézték hitetlenkedve.



(Nekem a legszebbek💙)

Aztán húsleves és szilvasgombóc következett...a kettő között pedig apuci és a "szülési ajándék"...ekkor döbbenet...csodálatos virágokat kaptam. ❤ Amiatt számít ez annyira,mert Sanyi nem szeret virágot venni...elhervad...nincs értelme...inkább valami tárgyi dolgot szeret venni.


(Össze vissza ölelgettem...mármint a virágot!)

Utánna pedig minden nagyon jól ment mert Benedek nagyon jó baba én meg bátran nevezem magam tapasztaltnak. A Miklulás eljött hozzánk is...pici babánk és a nagyok is nagyon imádták. Nálunk igazán szórakoztató a Mikulás...megható a kicsiknek és "virgácsos" a nagyoknak 😅 Ezúton is köszönjük a Mikulásnak,hogy minden évben jelenlétével megtisztel minket.


(Heten,mint a gonoszok! Imádom őket...)

Csak kisebb akadályok akadtak Karácsonyig. Amikor viszont eljött a káosz 😱 De tényleg éppen csak nem fájt...de sokat nem váratott magára a kín sem 😩 Szóval a szenteste napja az borzalom minden tetkintetben...onnan indult,hogy aznap reggel megjelentek Sanyikán a csudálatos hólyagok a bárányhimlő kisérőjeként. Délután még csak csupasz fa állt a szoba közepén és én egymás után inhaláltam fulladozó Sanyikát és Milikét.


(Mit mondhatnék,éppen csak nem sírtam...előttük nem...)



(Mikor ezt megláttam biztos bőgtem...apa csinálta a karácsonyi képeket!)

Persze este megjött a Jézuska,de addigra mindenki iszonyú fáradt volt (ők pedig nekiálltak gyurmázni...minek vett a Jézuska megint gyurmát? 😩).
Utánna nyugalmasabb napok következtek...kis karácsony nagy karácsony kis sült-e már a karácsony...csak,hogy Milánkát idézzem.
Mire pedig észbe kaptunk 30.-a lett Milike szülinapja. Aztán hoppá ott is volt a szilveszter...újév...egy nyugis nap...aztán az én szülinapom...


(Milukánk 3 éves szülinapja)

Nem szoktam megosztani a szülinapjainkat. Az az oka,hogy olyan szülinapja még nem volt a gyerekeknek,hogy ne lettek volna betegek. Vagy a napján vagy amikor ünnepeltük vagy amikor az oviban vagy mind a háromszor 😩Az enyém Milié után van, Sanyikáé pedig apucié után...igy közös a családi ünneplés is.


(Esküszön ez a legjobb kép a 28. születésnapomról...😂)


(Tessék ilyen az,ha én fotózok...💗)

Milán most csak megfázással küzködött...de az időpont miatt a családban szűk körben ünnepeltünk. Bölcsiben meg ezután ünnepelik. Illetve a következő héten lett volna, ha nem lett volna ő is bárányhimlős. Mert ugye mikor máskor? Ezt még elfogadom mert már vártam is. Sanyika sem viselte túl jól...de szegény Milán borzalamasan nézett ki, szabad hely alig akad rajta 😔A szülinap tolódik...mire észbe kapunk jön apuci szülinapja, aztán pedig Sanyikáé. Szóval igy év végén aztán következő év elején is tele vagyunk progamokkal,izgalmakkal.


(Sanyikánk 5 éves szülinapja...tűzpusztítók)


(Beni álmos kis gézengúz...legjobbszülinapikép...)

Remélem érthető,hogy miért marad el,hogy percekig írjam a "Köszönöm szépeneket!"...pedig nagyon jól esik és igenis ezennel mindenkinek megköszönöm. 💗A sok borzalom mellett ami a Facebookon is van...jó ha megállunk egy pillanatra és ha nem is tudjuk mikor van a szülinapja ismerőseinknek aznap meglepjük egy üzenettel! Hála ezért a funkcióért 👍
Hoppá még valami...amikor az idős gyermekorvos aki nem jár házhoz, kijön mert Mili ugyebár kritikus állapotban volt...szólok neki,hogy a kicsi is himlős 😱
Azt mondja hát az valami más lesz...anyuci volt hímlős...védve van...anyatej...blablabla...aztán nézegeti azt az 5 pöttyét...bizony megerősíti a felvetésem!


(Boldog kis hímlős babám)


(Nagyon nem boldog kis hímlős babám!)

Szóval minden rendben velünk 😆 legalábbis ma eddig a percig. Apuci anyuci csupa fitt, Émi beteg volt a héten, Sanyika már mehetett oviba 2 napot...és van itthon két IGAZIM...merthát a piros pöttyös az IGAZI 💖

...igy visszaolvasva is libabőrös leszek...
...azóta is betegeskedünk, pedig tavasz van...
...névnapunkkor mindenki magas lázzal küzdött...
...most csak Milán beteg...
...csak ezt utálom az anyaságban...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése